tirsdag den 1. maj 2012

Bolig i Forum 2012; Trendzone 3 "Heaven"


Dette indlæg er skrevet af Mille/www.designlacamara.blogspot.com

Udover over personlighed og pastelfarver er en af de helt store tendenser BLOND WOOD, en trend der fortsættes fra sidste år. 

Her er det lyst træ i alle afskygninger, som er i fokus. Stilhjørnet HEAVEN signalerer denne trend, med ophængte europaller, ro, lys og luft - og noget blødt.

Det enkle, det rene og de lyse farver som passer godt til den nordiske stil.

Det er jo ingen hemmelighed at krisen har gjort det svært for boligejere og andre - en tendens, der kan aflæses er: Kan boligen ikke sælges, må man gøre noget ved den. Eller drømme om det!

I trendzonen er Heaven et boligudtryk for, at det skal være rart at være hjemme, 
at vi omgiver os med lækre, meget bløde og hyggelige tæpper, puder og møbler som aldrig før. 
Det koster ingenting at drømme.  
Hører du til de kreative kan du finde min opskrift til en håndlavet stor gulvpuf - lige her

Andre gange handler  det om inspiration, at fange en trend og gøre den til sin egen med de ressourcer man har til rådighed. Krydr din bolig med masser af personlighed og boliglækkerier.Træ er stadig meget populært. Der har aldrig været så stort et udbud af designmøbler og accessories til boligen i træ: 
Borde og stole i træ, lamper med træskærme, æsker og meget andet.  
Heaven kan også ses som et symbol på at komme tættere på naturen og tilbage til rødderne i boligindretningen - altsammen er det med til at skabe varme og hygge i boligindretningen.

Mille

4 kommentarer:

 1. Hej! Tillykke med din blog, du har gjort et stort stykke arbejde! Af den måde, foreslår jeg du tjekke dette stykke http://www.bocadolobo.com/coolors/boulevard.html , den måde, det blander moderne kunst med klassiske, det er imponerende! Jeg tror du vil elske det ;)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at se, at jeg pludselig er kommet med på moden igen :-)

  SvarSlet
 3. Skal da lige love for at det er en "speciel sofa" da! Men kan godt lide idéen med at benytte EURO paller :)

  SvarSlet
 4. Møbler poster er altid vellidt blandt husejere, fordi de er tilgængelige i forskellige design og har attraktivt udseende. For nylig jeg buyed nogle møbler til mit hjem fra en online møbelforretningen furnicons. God kvalitet møbler hjælper dig med at oprette din drømmebolig.

  SvarSlet